Vajdahunyad

Vajdahunyad

Határon túli együttműködés a szórvány magyarságban élők számára. Rendkívül fontosnak tartjuk az indentitásuk és anyanyelvi örökségük megőrzésére irányuló kezdeményezéseket.

A Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ munkatársai Farkas Bertalannal együtt elutaztak Vajdahunyadra, Dévára, Érkörtvélyesre, Nagyváradra, Krasznára, Zilahra és Szilágyperecsenre. A meghívásokat nagy örömmel fogadtuk, szeretettel mutattuk be a padló robotokat, a humanoid robotokat és az Ügyesedni applikációkat.

Vajdahunyad

Vajdahunyad

Szakmai nap keretében módszertani bemutatót tartottunk robotokkal, drónokkal és az Ügyesedni képességfejlesztő szoftverekkel 2022. szeptember 19 – én a 6-os Számú Általános Iskolában. A magyar nyelv megtartásáért és a helyi közösségekért dolgozó személyek elismeréséül kiosztottuk a Farkas Bertalan Módszertani Központ Kiválóság Díjat Dan Bobouţanu —Vajdahunyad polgármestere— részére, amely elismerést azoknak adjuk át, akik kitartó munkával, az élet különböző területein kimagaslóan teljesítenek. A Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ Vajdahunyadon a 6-os számú Általános Iskola részére Ügyesedni Online oktatási szoftvereket ajándékozott. Az innovatív eszközök a balazs-diak.hu weboldalon megtalálhatók.

Esemény fotókban

Műhold rajz