Déva

Déva

Határon túli együttműködés a szórvány magyarságban élők számára. Rendkívül fontosnak tartjuk az indentitásuk és anyanyelvi örökségük megőrzésére irányuló kezdeményezéseket.

A Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ munkatársai Farkas Bertalannal együtt elutaztak Vajdahunyadra, Dévára, Érkörtvélyesre, Nagyváradra, Krasznára, Zilahra és Szilágyperecsenre. A meghívásokat nagy örömmel fogadtuk, szeretettel mutattuk be a padló robotokat, a humanoid robotokat és az Ügyesedni applikációkat.

Déva

Déva

A Dévai Téglás Gábor Elméleti Líceum pedagógusai nyitottak az innovatív eszközök integrálására. Az eszköz bemutatón a legkorszerűbb robotokkal ismertettük meg az ott dolgozó felnőtteket és gyerekeket 2022. szeptember 21 – én A humanoid robotok tesztelésére is sor került, mely egyedülálló lehetőség volt az érdeklődők számára. A Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ Déván a Téglási Gábor Líceum részére Ügyesedni Online oktatási szoftvereket és a felső tagozatos tanulók korszerű természettudományos oktatásához használható Újgenerációs Oktatási szoftvereket ajándékozott. Az innovatív eszközök a balazs-diak.hu weboldalon megtalálhatók.

Esemény fotókban

Műhold rajz