Nagyvárad

Nagyvárad

Határon túli együttműködés a szórvány magyarságban élők számára. Rendkívül fontosnak tartjuk az indentitásuk és anyanyelvi örökségük megőrzésére irányuló kezdeményezéseket.

A Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ munkatársai Farkas Bertalannal együtt elutaztak Vajdahunyadra, Dévára, Érkörtvélyesre, Nagyváradra, Krasznára, Zilahra és Szilágyperecsenre. A meghívásokat nagy örömmel fogadtuk, szeretettel mutattuk be a padló robotokat, a humanoid robotokat és az Ügyesedni applikációkat.

Nagyvárad

Nagyvárad

A 31. Festum Varadinum keretében, – amely a legnagyobb és legrégebbi nagyváradi kulturális és oktatási esemény – központunk és Kéry Hajnalka Bihar Megyei Főtanfelügyelő helyettes, 2023. május 17-18-án kétnapos programot szervezett Nagyváradon. Farkas Bertalan előadást tartott az érdeklődőknek, amit a Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ oktatási szoftverek és innovatív oktatási eszközök bemutatója előzött meg, amely különleges tanulási élményt nyújt a tanulók számára. Az előadást követően Kiválóság Díjat vagy Kiválóság díjat? adtunk át Kéry Hajnalkának, a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Bihar megyei elnökének, Zsigó Tamásnak, Informatika Tanfelügyelőnek és Konrád Erzsébet Katalinnak, aki a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum igazgatója.

Az oktatási szoftverek az ugyesedni.hu weboldalon, a robotok a balazs-diak.hu oldalon érhetők el.

Esemény fotókban

Műhold rajz