Osztálykirándulások, egynapos foglalkozások

Osztálykirándulások, egynapos foglalkozások

A Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központban arra törekszünk, hogy a különféle eszközök működését, működési elveit megismertessük a gyermekekkel, egészen az óvodás kortól a szakiskolai képzésig. A pedagógusoknak továbbképzéseket tartunk és a vendégelőadóknak köszönhetően a résztvevők megismerkedhetnek a robotika és az innovatív eszközök módszertani lehetőségeivel. 

Osztalykirandulasok

Osztálykirándulások, egynapos foglalkozások

A gyerekek a fokozatosság elve alapján felépített foglalkozásokon egyedi eszközök használatával, sajátíthatják el a programozás alapjait, majd játékosan alkothatnak valami újat és egyedit.  

Osztálykirándulás keretében kipróbálhatják a gyerekek az eszközeinket. Megismerkedhetnek padlórobotokkal, oktatási szoftverekkel, interaktív játszópadlóval és humanoid robotokkal.

2023. február 8-án Központunkba látogattak a Budapest, 13. kerületi Számítástechnikai Általános Iskolában szervezett körzeti Élmény az informatika számítástechnika verseny résztvevői. A tanulók megismerkedhettek mic:robit alapú és  humanoid robotainkkal és a saját fejlesztésű szoftvereinkkel.

Esemény fotókban

Műhold rajz