Élményinformatika szakkörök

Élményalapú informatika oktatás az alsósoknak és a felsősöknek, játékos fejlesztés az óvodásoknak. Robotika szakkörök a padlórobotoktól kezdve, a drónokon át egészen a programozható humanoid robotokig.

WNP HELYSZÍNI SZAKKÖREINK

SZAKKÖREINK HELYSZÍNE
WNP Esport Klub
1082 Budapest, Nap utca 11.
MIKOR?
4 hónapos, heti 1 alkalom (2x 45 perc), összesen 15 alkalom
Induló dátum: 2020. november 1.
Hétköznap 14:15-16:00
HÁNY FŐS CSOPORTOK?
Csoport létszám 6-10 fő.
MENNYIÉRT?
A félév teljes díja 39.960 Ft

Igény szerint ez az összeg 4 havi 9.990 Ft-os részletben is fizethető.
A havi díjat átutalással a hónap első napjáig, a féléves díjat a legelső alkalomig szükséges átutalni a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra.
KEDVEZMÉNY Igénybe vehető kedvezmények, melyek nem összevonhatóak:
  • Visszatérő diák kedvezmény: 10%
  • Testvér kedvezmény: 10%
ÉLMÉNYROBOTIKA SZAKKÖREINK KÜLÖNBÖZŐ KOROSZTÁLYOKNAK

Milyen szakköröket indítunk?

ÓVODÁSOKNAK

Iskolai előkészítő

Az iskolai előkészítő szakaszban a szakkörökön minden olyan részképesség előtérbe kerül, ami az iskolai munkában megjelenhet. A munkamemória, logikai gondolkodás, problémamegoldás és algoritmikus gondolkodás fejlesztése a foglalkozások fő célja. Olyan eszközök segítségével fejlesztjük a gyerekek képességeit, mint a padlórobotok és a saját fejlesztésű fejlesztő online szoftvereink.
KOROSZTÁLY:
5-6 év
SZOFTVEREK:
Ügyesedni képességfejlesztés
ROBOTOK:
Coding Crittes, E.a.R.L., mTiny, Qobo
ELŐKÉPZETTSÉG:
nem szükséges
ISKOLÁSOKNAK

Alsós robotika

Az alsós robotika szakkör a STEAM készségek kialakítását (problémamegoldó gondolkodás, kritkikus gondolkodás) támogatja. Az mTiny és Codey Rocky robotok irányítását sajátíthatják el, különböző programozási lehetőségekkel a résztvevők. A robotokat először manuálisan, majd blokk alapon porgramozzák a tanulók. Az Ügyesedni online szoftverek a robotok mellett az algoritmikus gondolkodás kialakításában segítenek.
KOROSZTÁLY:
7-10 év
SZOFTVEREK:
Scratch, Ügyesedni képességfejlesztés
ROBOTOK:
Coding Crittes, E.a.R.L., mTiny, Codey Rocky, Qobo
ELŐKÉPZETTSÉG:
nem szükséges
ISKOLÁSOKNAK

Felsős robotika

A Micro:bit segítségével a gyerekek a szakkörön megtanulnak programozni több nyelven is. Micro:bit eszköz segítségével megtanulják mozgatni a Yahboom – os különböző robotoka. Nem csak egy robottal ismerkedhetnek meg a szakkörön résztvevők.
KOROSZTÁLY:
10-14 év
SZOFTVEREK:
Micro:bit, Ügyesedni kódolás
ROBOTOK:
Tiny:bit, Spider:bit, Omni:bit, Tumble:bit
ELŐKÉPZETTSÉG:
nem szükséges
ISKOLÁSOKNAK

Drón programozás

Célunk, hogy a tanulókat élményszerűen vezessük be az algoritmikus gondolkodás, a blokkalapú programozás, valamint a Python mint első programnyelv használatba. Speciális eszköze a beltéri drón. Az első lépésekben megtanulják a drónok kézi vezérlését. Ez nagymértékben fejleszti a tájékozódást a térben. A módszerek élményszerűek, projekt alapúak. A blokkalapú programozásban küldetések végrehajtása során megtanulják az egyes programszerkezetet (ismétlés, elágazás, feltételek, változók, konstansok, síkbéli és térbeli alakzatok sajátosságai és programozása.)
KOROSZTÁLY:
10-14 év
SZOFTVEREK:
DroneBlocks
ROBOTOK:
Tello Edu oktatási drón
ELŐKÉPZETTSÉG:
nem szükséges
ISKOLÁSOKNAK

Humanoid robotok

Edbot a legmodernebb technológiákkal készült, a legnépszerűbb programozási nyelveken (Scratch, JavaScript, Python) programozható humanoid robot. Népszerűségét valósághű kialakításának, rendkívüli mozgékonyságának és elbűvölő mosolyának köszönheti. Egyénileg vagy csoportban is kódolható, így rendkívül látványos és hasznos gyakorlati oktatási eszköz. Alpha E1 pedig a 2020-as év szenzációja!
KOROSZTÁLY:
10-14 év
SZOFTVEREK:
Scratch
ROBOTOK:
Edbot, UBTech Alpha E1
ELŐKÉPZETTSÉG:
nem szükséges