A FARKAS BERTALAN OKTATÁSI ÉS MÓDSZERTANI KÖZPONTBAN

Szakkörök

Szeptemberben és februárban induló 4 hónapos élményalapú informatika oktatás nagycsoportosoknak és alsósoknak. Robotika szakkörök a padlórobotoktól kezdve, a drónokon át egészen a programozható humanoid robotokig. Iskolai előkészítő és kisiskolás fejlesztő szakkörök játékos oktatási szoftverek segítségével.
SZAKKÖREINK KÜLÖNBÖZŐ KOROSZTÁLYOKNAK

Milyen szakköröket indítunk?

Iskolai előkészítő

nagycsoportosoknak
szerdánként 15:00 - 16:45

Iskolai előkészítő

Nagyon fontos az óvoda-iskola közti átmenet elősegítése. Ez a szakkör lehetővé teszi, a gyermekek egyéni ütemű fejlődését. Az iskolai előkészítő foglalkozáson olyan tevékenységeket alkalmazunk, melyek fejlesztik a memóriát, az összehasonlítás tevékenységét, a vizuális észlelést és a téri tájékozódást.

Kisiskolás fejlesztő

6-9 éveseknek
csütörtökönként 15:00 - 16:45

Kisiskolás fejlesztő

Képességfejlesztő, felzárkoztató és tanulást támogató szakkör. Alsó tagozatosoknak, változatos feladatokon keresztül segítjük a gyerekek fejlődését matematikai és magyar nyelvi készségek, problémamegoldási és figyelemfejlesztési területeken.

Robotika padlórobotokkal

6-9 éveseknek
keddenként 15:00 - 16:45

Robotika padlórobotokkal

A programozás alapjait sajátíthatják el a gyerekek az edukációs padlórobotok segítségével. Olyan fogalmakkal ismerkedhetnek meg, mint a ismétlődés, ciklusosság és a szekvencia, ezt mind játékos formában. A szakkör folyamán megtanulnak a gyerekek koncertálni és pontos utasításokat adni a padlórobotoknak. A legtöbb eszközünk képernyőmentes, így manuálisan programozhatják robotainkat a tanulók.

Drónszakkör

6-9 éveseknek
hétfőnként 15:00 - 16:45

Drónszakkör

Képességfejlesztés drónokkal. A szakkörön megismerkedhetnek a gyerekek a Magyarországon évényes drónózásra vonatkozó szabályokkal és alap repüléselméleti fogalmakkal. A drónozás számos pozitív készséget fejleszt: probléma megoldás, kreatív gondolkodás és a műszaki szemlélet kialakítása.
HOL?
Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ
1138 Budapest, Szekszárdi u. 12/a
MIKOR?
4 hónapos, heti 1 alkalom (2x 45 perc)
összesen 14 alkalom, hétköznap 15:00-16:45

induló dátumok:
  • 2021. október 4., hétfő – Drónszakkör
  • 2021. október 5., kedd – Robotika padlórobotokkal
  • 2021. október 6., szerda – Iskolai előkészítő
  • 2021. október 7., csütörtök – Kisiskolás fejlesztő
HÁNY FŐS CSOPORTOK?
csoport létszám 6-10 fő
MILYEN KOROSZTÁLYNAK?
  • alsósoknak (6-9 év)
  • nagycsoportosoknak
MENNYIÉRT?
A félév teljes díja 98.000 Ft

Igény szerint ez az összeg 4 x 24.500 Ft-os részletben is fizethető. A havi díjat átutalással a hónap 10. napjáig, a féléves díjat a legelső alkalomig szükséges átutalni a visszaigazoló emailben elküldött bankszámlaszámra.
KEDVEZMÉNY
Igénybe vehető kedvezmények, melyek nem összevonhatóak:
  • visszatérő diák kedvezmény: 10%
  • testvér kedvezmény: 10%