OKOSTANTEREM

Történetünk

30 éves fennállását ünneplő Balázs-Diák Kft. 2020-ban megnyitott Balázs-Diák Módszertani Központja a jövőben Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ néven folytatja évtizedeken át tartó munkáját, amelynek mindig is elsődleges célja a diákság tanulási és tanítási folyamatának innovációjára irányult legyen szó taneszközök beszerzéséről, vagy a digitális tananyagok terén mutatkozó fejlesztésekről.

Hiszünk a folyamatos innovációban, a megújulásban és a frissességben. Kiemelt irányvonalnak tekintjük a modern oktatási trendeket, azon belül is a robotikát, a digitális kompetenciák fejlesztését. Mindez arra inspirált minket, hogy létrehozzuk ezt az “Okostantermet” budapesti helyszínnel, ahol nemcsak az okostantermi eszköz-arzenálunkat tudjuk bemutatni, hanem ez a tanfolyamaink és az akkreditált pedagógus továbbképzéseink méltó helyszíne is lehet. 2020 nyarán megtartottuk első élményinformatika táborainkat, ahogy a pozitív visszajelzésekből újabb motivációt merítettünk!

Ha hajót akarsz építeni, ne azzal kezd, hogy a munkásokkal fát gyűjtetsz és szó nélkül kiosztod közöttük a szerszámokat, és rámutatsz a tervrajzra. Ehelyett először keltsd fel bennük az olthatatlan vágyat a végtelen tenger iránt.

Antoine de Saint-Exupéry

Szakmai stábunk

Löttös Barbara

módszertani direktor

lottos.barbara@balazs-diak.hu
+36 (1) 266-5140

feher-fruzsina

Szabolcsi Fruzsina

stratégiai menedzser

szabolcsi.fruzsina@balazs-diak.hu
+36 (20) 466-4116

Szegedi Boglárka

módszertani koordinátor

szegedi.boglarka@balazs-diak.hu +36 (1) 486-1971

Vajgel Tibor

informatikai szakreferens

vajgel.tibor@balazs-diak.hu
+36 (70) 366-5657

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérdésed, javaslatod vagy ajánlatod van számunkra, kérjük vedd fel velünk bátron a kapcsolatot, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Sokan kérdeztétek

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Bejelentkezés nélkül is látogatható a Balázs-Diák Módszertani Központ?
Nem. Folyamatos szakköreink, továbbképzéseink miatt ezt nem tudjuk elérhetővé tenni, ugyanis a látogatóknak teljes figyelmet kívánunk szentelni. Emiatt csak előzetes bejelentkezést követően, vagy a bemutató nyílt napokra regisztrálva tudunk érdeklődőket fogadni.

Hogyan tudok vásárolni a bemutatott termékekből?
Cégünk, a Balázs-Diák Kft. webshopja a balazs-diak.hu weboldalon érhető el.

Gyerekcsoport is jöhet bemutató napra?
Természetesen igen. Kérjük érdeklődj a szabad időpontokról kollegáinknál!

Online termékbemutatón való részvétel is lehetséges?
Igen, igény esetén online is tudunk termékbemutatót tartani.

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok akkreditált képzésre jelentkezni?
Induló képzéseinkről az info@okostanterem.com email címen lehet érdeklődni.

Van lehetőség pedagógusként együttmúködni a szakmai stábbal?
Igen, szívesen látunk lelkes, a digitális világra nyitott új arcokat a csapatunkban.

Rólunk mondták

Több, mint 20 éve tanítok informatikát és szerettem volna megújulni. Eddig nem ismertem olyan eszközt, ami leköti a mai fiatalokat, de mégis hasznos tudással egybekötött és könnyes beépíthető az informatika órákba. A tanfolyamon megtanultam a Scratch alapokat és az Edbot programozást. A gyerekek hamar ráéreznek a programozásra és nagyon imádják a robot focit!

K. József

Monor

El sem tudtam képzelni, hogy mit kezdhetnék a drónnal az iskolában. Már az 1 napos képzésen is világossá vált számomra a lényege, ezt követően lehetőségem volt rész venni a 30 órás képzésen, ahol megtanultam programozva röptetni. Tetszett, hogy gyakorlatias a képzés. Az akadálypályás feladatok eleinte nehezek voltak, de aztán mindannyian belejöttünk és még versenyeztünk is.

Sz. Erika

Mezőkövesd

Szerettem volna a fejlesztő foglalkozásaimat kicsit színesebbé tenni. A Módszertani Központban találkoztam előrször a padlórobot pandával, ami teljesen rabul ejtett. Nagyon könnyen tanulható, kezelhető, így könnyedén be tudtam építeni a foglalkozásokba, hiszen a gyerekeknek az irányítása nem okoz gondot, így a feladatra tudnak koncentrálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, bátran használják a robotokat az oktatásban.

T. Pálné

Demecser

Elérhetőség

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérdésed, javaslatod vagy ajánlatod van számunkra, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot bizalommal. Ígérjük, hogy mielőbb visszajelzünk.

Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ
1138 Budapest, Szekszárdi u. 12/a
+36 (1) 266-5140

info@okostanterem.com
facebook.com/okostanterem
instagram.com/okostanterem

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!