PEDAGÓGUSOKNAK ÉS DIÁKOKNAK

Oktatási szoftverek

Az előtérbe került digitális oktatáshoz ajánlunk hasznos oktatási szoftvereket. Kínálatunkban iDoctum közismereti interaktív tananyagok és tananyagfüggetlen Ügyesedni képességfejlesztő játékok is szerepelnek. Válogasson online platformfüggetlen és klasszikus offline megoldásaink közül!

ÜGYESEDNI KÉPESSÉGFEJLESZTÉS

Komplexen összeállított fejlesztő szoftvercsomag, amely óvodás kortól akár felső tagozatos korig változatos feladatokon keresztül segít a gyerekeknek matematikai képességek, problémamegoldás, tanulási nehézségek, szövegértés fejlesztésében. Online gyakorló feladatok egyéni vagy csoportos fejlesztésre. Próbáld ki még ma!

ÜGYESEDNI MATEK GYAKORLÓ

A matematika gyakorló feladatok a számfogalom megerősítését, a számolási készség fejlesztését szolgálják. Minden feladat a fokozatosság elve alapján épül fel. Minden kategóriában több választási lehetőség van, például, hogy átlépés nélküli vagy átlépéses műveleteket gyakoroljanak a tanulók.

IDOCTUM ÚJGENERÁCIÓS TANANYAGOK

Tegyük együtt színesebbé, tartalmasabbá a tanórákat! Az iDoctum közismereti interaktív tananyagok változatos tartalmaival ezt most egyszerűen megteheted. Egységes felépítésű tananyagok tanári felhasználásra, tantárgyanként 10 témakörrel. Érintőképernyőhöz, interaktív táblához és tabletekhez. Próbáld ki ingyen!

TRIANON 100 DIGITÁLIS TANANYAG

A békediktátum aláírásának 100. évfordulójára készült interaktív digitális tananyag könnyen beilleszthető az általános és középfokú oktatás tanrendjébe legyen szó történelemóráról vagy társadalomismeretről. Többféle gyakorlófeladat mélyíti el az ismeretanyagot játékos formában.

IDOCTUM TELEPÍTHETŐ SZOFVEREK

Egész évben tematikusan beépíthető az órai munkába, ezáltal interaktív segédletet biztosít a lelkes és elkötelezett tanároknak. A száraz tananyag kiegészítésére készített animációk és kísérletek segítenek abban, hogy a digitalizációba született diákokhoz közelebb kerüljön a tudás. Töltsd le és próbáld ki a 3 napos demóverziót!

2SIMPLE - PURPLE MASH

A Purple Mash egy motiváló oktatási weboldal általános iskolák számára. Lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy felfedezzék és megerősítsék a tudásukat szórakoztató és kreatív módon, mindent felölelve a művészettől kezdve a programozáson át egészen a tudatos és biztonságos email használatig. Elérhető magyar nyelven!

Interaktív tananyagok és oktatási szoftverek katalógusa