#CodeWeekTánc

CodeWeek 2020

Az EU Code Week nemzetközi szinten meghirdette a #CodeWeekDance kihívást, amelynek részletes leírása elérhető a codeweek.eu honlapon.
Magyarország a kezdeményezéshez egy külön pályázattal is csatlakozik.
A tánc önmagában egy összetett algoritmus szerint zajlik, hasonlóan a programokhoz. A #CodeWeekTánc pályázatra felnőtt vezető által irányított csapatok, osztályok, szakkörök, klubok jelentkezését várjuk. Pályázni lehet olyan, saját készítésű animációkkal, videókkal, amelyek a robotikát vagy a programozást táncos formában mutatják be.

#CodeWeekTánc pályázat

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

  • A táncokat nyilvános, mozgóképes formában kell feltölteni egy videómegosztóra.
  • A táncok legyenek min. 1 perc hosszúságúak, de ne legyenek hosszabbak 2 percnél.
  • A táncokhoz használt zene lehet saját szerzemény (akár saját kódolás), jogtiszta hanganyag vagy használhatók a hivatalos Code Week hangminták
  • A saját zene az elbírálásnál előnyt jelent.
  • A megosztott táncokat el kell látni a következő címkékkel: #CodeWeek, #CodeWeekTanc, #CodeWeekDance és a leírásban fel kell tűntetni a szerzőket és azt, hogy a Code Week keretében készült.
  • A táncokat ábrázoló animációkon vagy videókon fel kell tüntetni a Code Week logóját, a készítő csapat nevét és az évszámot.
  • A táncok készítését egy vagy több eseményként be kell regisztrálni a codeweek.eu honlapon

HATÁRIDŐ

A pályázatokat online felületen kell benyújtani 2020. november 9-ig.
A pályázatokat a Code Week nagykövetek és a támogatók képviselőiből álló zsűri értékeli. Értékelési szempontok: a pályázati feltételek teljesítése, kreatív megvalósítás, szakmai üzenet (algoritmusok, robotika, kódolás, Code Week), technikai megvalósítás.
Kapcsolat: https://codeweek.eu/ambassadors?country_iso=HU
Bővebb információk:

info@okostanterem.com

Humanoid robottánc

LEGYEN TÁNC!

Olyan oktatási intézmények jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek Edbot programozható humanoid robottal. A feladat a rendelkezésre álló robotok programozása és ennek videóra történő rögzítése a fenti feltételeknek megfelelően.

VIDEÓKLIP

A pályázatra beérkezett videókat közösségi média felületeinken is meg fogjuk osztani.

KREATIVITÁS

A készülő anyagoknak csupán a kreativitás szab határt! A lelkes gyerekek táncolhatnak a robottal és akár a robotméhecskék is nyugodtan bevonhatóak a produkcióba.

Nyeremények

FŐDÍJ

DJI Tello Iron Man Edition intelligens játékdrón

BIZTOS NYEREMÉNY

Minden további pályamunkát beküldőnek: Ügyesedni programozós játékok – online játéktér hozzáférés 2021. júniusig

TÁMOGATÓ